fbpx Skip to main content

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και μαζί με αυτά, μεγαλώνει μέσα μας η ανάγκη να δημιουργήσουμε την απόλυτη, εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι μας.

Πολύ σημαντικό βέβαια, είναι να μη ξεχνάμε και τον επαγγελματικό μας χώρο, αφού έχει αποδειχθεί ότι οι επικείμενες διακοπές μπορούν να δημιουργήσουν μια καλή διάθεση στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς και αυξημένα κίνητρα για να γίνει σωστά, όλη η δουλειά προτού έρθουν οι ημέρες χαλάρωσης.  Οι εορτασμοί στο χώρο της εργασίας μπορούν επίσης να ενισχύσουν τους ομαδικούς δεσμούς και να βελτιώσουν τη συνολική ατμόσφαιρα.

Λίγο πολύ, όλοι μας γνωρίζουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να δώσουμε μια εορταστική χροιά στους χώρους των επιχειρήσεων μας, αλλά υπάρχουν και κάποιες μικρές λεπτομέρειες που αν τις ακολουθήσουμε, σίγουρα θα κάνουμε τη διαφορά.

Για αρχή, πρέπει να παραδεχτούμε πως όταν ακούμε Χριστούγεννα, στο μυαλό μας έρχονται αυτόματα οι μοναδικές μυρωδιές, που προέρχονται από τα εορταστικά φαγητά και γλυκά.

Αν σας λέγαμε λοιπόν, ότι μπορούμε να κάνουμε το χώρο μας να μυρίζει «Χριστούγεννα», ακόμα και αν δεν έχουμε κουζίνα για να μαγειρέψουμε, θα μας πιστεύατε;

Στην Stathourakis S- Control εφαρμόζουμε νέες μεθόδους επαγγελματικού αρωματισμού, χρησιμοποιώντας συσκευές με αιθέρια έλαια, χωρίς προωθητικά αέρια, οι οποίες ξεχωρίζουν για τη διακριτικότητα, τη ποιότητα και τη διάρκεια τους.

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά, πλήρως προγραμματιζόμενα μηχανήματα, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία αρωμάτων, τα οποία υπόσχονται να ανασύρουν όλες τις χαρούμενες αναμνήσεις και να ανεβάσουν τη διάθεση και το εορταστικό πνεύμα, εσάς, των υπαλλήλων και των πελατών σας.

Όλες οι συσκευές, ρυθμίζονται σε ημέρες και ώρες λειτουργίας του χώρου σας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πλήρης κάλυψη βάσει των αναγκών σας. Επιπλέον, κατόπιν συνεργασίας για παροχή επαγγελματικού αρωματισμού, υπάρχει η δυνατότητα της δωρεάν παραχώρησης των συσκευών με χρησιδάνειο.

Κάτι επιπλέον που αξίζει να θυμόμαστε είναι ότι ο σωστός φωτισμός και η απαλή μουσική, διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός εορταστικού και φιλόξενου περιβάλλοντος. Ο ιδανικός φωτισμός είναι «ζεστός» και απαλός, και η μουσική θα πρέπει να είναι χαλαρωτική και εορταστική, με σκοπό να ανεβάσει τη ψυχολογία των εργαζομένων μας, χωρίς όμως να τους αποτρέψει από το να συγκεντρωθούν στη δουλειά που πρέπει να κάνουν. 

Ένα ακόμη «κόλπο» για να κάνουμε την επιχείρησή μας να ξεχωρίσει… από την είσοδο, είναι να την «ντύσουμε» με ένα όμορφο και καθαρό εξατομικευμένο ταπέτο. Μπορούμε να το επιλέξουμε σε όποιο χρώμα μας αρέσει και μπορούμε να γράψουμε πάνω σε αυτό ό,τι θέλουμε. Στην Stathourakis S- Control αναλαμβάνουμε τη δημιουργία τόσο εξωτερικών, όσο και εσωτερικών ταπέτων για κάθε λογής επιχείρηση, πάντα με εγγύηση ποιότητας και αντοχής. Με τον τρόπο αυτό, θα υποδεχόμαστε τους πελάτες μας με ζεστασιά και θα εξασφαλίζουμε τη καθαριότητα της επιχείρησής μας, ότι καιρό και αν κάνει έξω.

Τέλος, μετά την πάροδο της εορταστικής περιόδου και με την επιστροφή στους εντατικούς εργασιακούς ρυθμούς, δε πρέπει να ξεχάσουμε να κάνουμε μια απολύμανση στο χώρο μας, έτσι ώστε η νέα χρονιά να μας βρει σε ένα υγιές και καθαρό εργασιακό περιβάλλον. Η Stathourakis S-Control μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης παρέχει ειδικό πιστοποιητικό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας 24 ώρες τη μέρα στο  2831 402 763.

Leave a Reply